Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8:00-16:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.11.2021
Vítejte v e-shopu, který je zaměřen na obnovu životní energie
Vše, co u nás najdete vám pomůže obnovovat vaši životní energii! Naše produkty podporují jak vaše zdraví, tak i psychickou, či fyzickoukondici a samoz... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Aromaterapie – návrat k přirozenému zdraví!
09.11.2021 Aromaterapie
Aromaterapie – návrat k přirozenému zdraví!
Aromaterapie doslova znamená „léčbu pomocí vůní“ číst celé
Muzikoterapie, léčení vibrací tónů
09.11.2021 Muzikoterapie
Muzikoterapie, léčení vibrací tónů
Naše tělo je jako jeden velký orchestr číst celé
Colorterapie, léčení barvami
22.12.2018 Colorterapie
Colorterapie, léčení barvami
Léčení barvami se užívalo již v dobách starověkého Egypta číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Aromaterapie – návrat k přirozenému zdraví!
09.11.2021 Aromaterapie
Aromaterapie – návrat k přirozenému zdraví!
Aromaterapie doslova znamená „léčbu pomocí vůní“ číst celé
Muzikoterapie, léčení vibrací tónů
09.11.2021 Muzikoterapie
Muzikoterapie, léčení vibrací tónů
Naše tělo je jako jeden velký orchestr číst celé
Colorterapie, léčení barvami
22.12.2018 Colorterapie
Colorterapie, léčení barvami
Léčení barvami se užívalo již v dobách starověkého Egypta číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Služby Tina Energy®
  • Individuální online koučink
  • Skupinové online koučinky
  • Přírodní doplňky stravy na míru
  • Online kurzy, semináře a přednášky
Výdejní místo e-shopu

Pouze po telefonické domluvě!

  • Svitálka č.ev. 14,
  • Krásná Hora u HB, 582 91
Kde nás najdete

Kontakty
Po-Pá 8:00-16:00
Website design Tina Energy®
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz